Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO Afdeling Mijdrecht

Herhalingsavonden

Na het behalen van een diploma of certificaat wordt je jaarlijks verwacht op de herhalingsavonden om je vaardigheden en kennis op peil te houden. Tijdens oefeningen wordt soms gewerkt met een Lotus (Landelijke Organisatie Tot Uitbeelding Slachtoffers), die op zeer realistische wijze een slachtoffer kunnen uitbeelden. De Lotus kan heftige emotionele reacties uitbeelden, houd hier rekening mee met uw gedrag. Hierdoor krijgen de cursisten een goed beeld van hoe het er in de praktijk aan toe kan gaan.

Cursusavonden:

In verband met de Corona situatie kunnen wij helaas tot nader opgave geen invulling geven aan onze reguliere EHBO herhalingscursussen. In plaats hiervan zullen wij een beperkt aantal modules aanbieden, hierover zullen onze leden per mail persoonlijk over bericht worden.

Zodra het weer mogelijk is zullen wij onze reguliere herhalingscursussen weer opstarten.

Namens de kaderinstructeurs: Ina en Debbe

Tijd:

Waar:

Interesse?
Indien u geÏnteresseerd bent voor een cursus of nog juist vragen heeft over een cursus kunt u contact opnemen met Nicolette van Dort, secretariaat van KNV EHBO, afdeling Mijdrecht
Dit kan via email: infoehbomijdrecht@gmail.com of via telefoonnummer: 06-23271754 of via het inschrijfformulier.

interesse?

De
Koninklijke
EHBO

Vergoeding zorgverzekeraar

Het meest recente overzicht van vergoedingen voor EHBO cursussen van alle zorgverzekeraars.

BIJDRAGE>>